CD + BOEK: Ik hou van Herman

€25,00

Categorie , .

Productbeschrijving

Saxofonist en zanger Bertus Borgers bracht zijn belevenissen met Herman Brood eind 2011 uit in een boek met de titel ‘ik hou van Herman’. De twee mannen leerden elkaar als jonge muzikanten kennen in 1973 tijdens een jamsessie. Hoewel ze beide een eigen carrière hadden, werkten ze decennia lang samen, zowel op het podium als in de studio. Ook hun levensstijl was zeer verschillend, maar dat stond hun vriendschap niet in de weg.

De verhalen uit het boek vormen ook de rode draad in de theater voorstelling ‘ik hou van Herman’. Verhalen die horen bij rockmuzikanten die hun leven lang in bandjes spelen, altijd onderweg naar het volgend optreden. Maar ook zij moeten dealen met alledaagse ongemakken en gelukjes zoals we die allemaal kennen.

De verhalen uit het boek vormen ook de rode draad in de theater voorstelling ‘ik hou van Herman’. Bij zo’n voorstelling hoort natuurlijk muziek. En in februari 2013 is het derde en laatste ontbrekende deel van het drieluik Ik Hou Van Herman uitgekomen: een muzikale doordruk middels een nieuwe CD met 10 nummers, een voorgelezen verhaal en 2 extra single edits. Het betreft hier dus géén regulier album met afgepaste nummers maar een representatieve muzikale weergave van de theatershow – een soundtrack dus eigenlijk. Op deze soundtrack zijn alle songs uit de theatershow in een nieuw en groter arrangement gezet en met gevarieerde bezettingen opgenomen. Behalve natuurlijk met Peer en Nova Borgers ook met bijdragen Golden Earring-leden George Kooijmans en Rinus Gerritsen, Hans Lafaille (Sweetd’Buster), Steven van Gool (Campina Reggae), Ruud van Deventer (LEFT), Koen Rijnbeek (Candybar Planet) en Thijs Schrijnemakers (Orgel Vreten).

YouTubeReviews

Er zijn nog geen reviews. Wilt u een review insturen?

Schrijf de eerste review “CD + BOEK: Ik hou van Herman”

*